Tietoa

Y-tunnus 2713977-4

Jokainen tuote on käsityönä valmistettu Suomessa.

Tuotteiden turvallisuus sekä laatu ovat meille erittäin tärkeitä. Tuotteillamme (tuttinauhat, purulelut) on CE-sertifikaatti ja leluiksi luokiteltavat tuotteet ovat kaikki Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN71:n mukaisia. Tilaamme kaikki tuotteiden osat luotettavilta myyjiltä. Ostamme tarvikkeita pääasiassa Suomesta, mutta osa tulee Iso-Britanniasta yrityksiltä, joiden turvallisuus- ja laatusertifikaatteihin olemme tutustuneet. 

Käyttämämme silikonihelmet ovat 100% elintarvikekelpoista silikonia, hajuttomia ja mauttomia. Helmet eivät ole suotuisa kasvualusta bakteereille tai homeelle. Kaikki tuotteemme ovat vesipestäviä miedon saippuan kanssa, joskin suosittelemme puhdistamaan tuotteet kosteuspyhkeillä (metalli- ja puuosat eivät välttämättä kestä vesipesua/keittämistä!). 

Lisäksi silikonihelmet eivät sisällä: BPA:ta, PVC:tä, ftalaatteja, kadmiumia, metalleja, lateksia tai myrkkyjä. Käyttämämme puuhelmet ovat myös myrkyttömiä, käsittelemättömästä kovapuusta valmistettuja. Kaikissa kaulan ympärille laitettavissa tuotteissa on turvalukko, joka napsahtaa auki vetäessä. Käyttämämme satiininyöri on myös hometta hylkivää ja erittäin kestävää nyöriä. 

Tuotteet tulee tarkastaa säännöllisesti ja mikäli havaitset tuotteessa vian, tulee tuote ottaa välittömästi pois käytöstä. Ole myös meihin yhteydessä: liliahelmetinfo@gmail.com!

HUOM! 

-Lasta ei tule jättää yksin, valvomatta tuttinauhan/purulelun kanssa!

-Kaulakoruja ei tule antaa alle 3-vuotiaille. 

-Tuotteiden ostaja on vastuussa tuotteiden käytöstä. 

-Tukehtumisvaara pienten osien takia! 

-Kuristumisvaara pitkien narujen takia!

Yhteydenotot liliahelmetinfo@gmail.com

Tsekkaa myös Instagram-sivumme @liliahelmet